Vad vill du ha mer av i ditt liv?

Written by lillandersson on april 17th, 2017

En vän kommenterade mitt nyårsinlägg med ”Men jag vet inte vad jag vill” Det är faktiskt inte så lätt att veta vad man vill.

Vi omger oss med skal för att undvika att bli sårade, men dessa skal behöver vi varsamt göra oss av med för att komma in till vår innersta vilja/kärna.

Att hitta sin egen vilja sprungen ur den egna sanningen kräver oftast ett inre arbete. Det rymmer frågor som: Vem är jag? Vilket är mitt livssyfte?

Det inre arbetet kan ske genom samtal med någon som kan vägleda en. En hel del av arbetet kan också ske i meditation där man tystar tjattret inom sig.
Då kan man i bästa fall få höra en stilla inre röst som är i kontakt med ens egen inre sanning.

Ytterligare ett sätt som jag erbjuder är att gå igenom ett antal riter.
I dessa shamanska vackra riter får du hjälp att ta kontakt med din djupaste sanning och det du vill ha mer av i ditt liv.
Du får hjälp att släppa inre och yttre hinder så att du verkligen blir fri att vara den du är.
Du får hjälp att få fart på dina drömmar, det du djupast längtar efter.

För 35 år sedan mötte jag en shaman i Cusco och gick även Inka-stigen till Machu Pichu i Peru. Det var starka upplevelser och ända sedan dess har jag haft en längtan
att lära känna Inka-traditionerna, men inte vetat hur. Queroindianerna som förvaltat inkatraditionerna fick för ett antal år sedan till sig att dela med sig av sina traditioner
till oss i Sverige. Jag har haft förmånen att lära mig några av deras healingtekniker och riter. Healingtekniken  är mycket kraftfull och jag använder den som en del i den healing jag ger.

Enligt Queroindianerna är vi i vår tid rotlösa, vilket skapar förvirring och även sjukdom. Vi behöver grunda oss och hitta riktningen och meningen med våra liv.
Vi behöver förena kropp och själ. Enligt dessa shamaner (Paqos) är vårt ursprung en stjärnkonstellation som heter Plejaderna. När vi återknyter kontakten med
dessa stjärnor får vi hjälp att få kontakt med vår själ och att hitta hem till oss själva.

Vi går tillsammans igenom 4 olika riter vid ett och samma tillfälle, vilket tar ca 1,5 tim. Precis som i healing sätter det igång en djup transformationsprocess.
Du kan komplettera med coachande samtal och healing för att förstärka processen.

Så här skriver en klient som tagit emot riterna:
Tack för att jag fick vara med om de shamanska riterna,
Det var väldigt häftigt, det kändes som att det rensade på djupet. Vackert med symbolerna i ritualen.
Känns som det hände mycket under riterna och även efteråt, dock svårt att sätta ord på.

Varmt välkommen att ta del av dessa kraftfulla riter. När du bokat tid får du instruktioner inför vårt möte.

 

Comments are closed.