Samtal och fördjupning

Min övertygelse och personliga erfarenhet är att när vi hittar hem till oss själva blir det möjligt att finna ro, harmoni, lust och livsglädje.

När du finner ditt sanna jag finner du också svaren på många av dina frågor och når enklare de resultat och det sinnestillstånd som du längtar efter.

Att lära känna sig själv och nå sitt inre jag är en process. Vi är som en lök där vi behöver skala av lager efter lager för att hitta in till det innersta. Det är en process som behöver tid och olika redskap vid olika tillfällen.

Det kan handla om att du behöver få djupare kontakt med och bearbeta dina känslor, lösa upp begränsande mönster, återfinna din självkänsla eller förändra något i ditt liv.

Vi möts i öppenhet  och med intuitionens hjälp använder jag de metoder som bäst stödjer dig i den process du är i just nu. Tillsammans hittar vi nya perspektiv och kreativa lösningar.

Min erfarenhet är att det ger goda resultat att kombinera avslappnande behandlingar som healing och massage med det coachande samtalet. Vi kan även komplettera med kroppsterapiövningar, meditation, drömtolkning, bilder och berättelser.

Välkommen att tillsammans med mig göra en inre resa – en resa som kan förändra ditt liv.

Det är NU som livet är ditt!

Så här säger en klient:
”Jag har i flera år gått på på Andlig vägledning hos Lill och kan varmt rekommendera detta.
Jag går dit när det är något som tynger mig, så vanligtvis är det olika teman varje gång.
Jag upplever att Lill är bra på att locka fram sanningen och det som är redo att helas. Hon är intuitiv och inkännande. 

Oftast blir sessionerna olika från gång till gång då vi blandar tex samtal, mindmapping, olika former av healing och vägledning genom kort. 
Efter sessionen känner jag mig stärkt och kan se på situationen från ett högre perspektiv. Antingen har vi kärleksfullt löst det som tyngt mig i mötet, i andra fall har jag fått verktyg till hur jag kan fortsätta att lösa/förbättra/förändra det som bekymrar mig, i sanning och med kärlek.” – Kvinna i 50-års åldern.

Comments are closed.