Egypten

Written by lillandersson on juni 16th, 2024

Vad är det som är så speciellt med Egypten?!

För ca 10 år gjorde jag en energiresa till Egypten. Resan med Leah Allén gick till Luxor och Konungarnas och Gudinnornas dal.

Resan blev en stark kontakt med djup och skuggor inom mig som behövde helas. Det blev också en kontakt med de egyptiska energierna och de mytologiska berättelserna.

Ett av de starkaste minnena är när vi skulle lämna ett Tempel vi besökt. Bussen var redo att köra, men utanför var några småpojkar som ville sälja Ankh. Jag visste då inte vad det var, men kände att jag måste bara köpa en Ankh.

Denna Ankh (livets nyckel) skulle ett antal år senare leda mig till min nuvarande arbetsplats – Rosenkors-Orden AMORC, en Orden som förvaltar kunskapen från de gamla egyptiska mysterieskolorna.

Ytterligare några år senare var jag i Stockholm för att ge behandlingar. Jag brukade i samband med dessa resor ta tillfället i akt och besöka Vattumannens bokhandel. Ofta ”föll” liksom en bok ut från en hylla och jag visste att det var den jag skulle ha. Den gången föll boken ”Shamanic Mysteries of Egypt” ut. En bok med djupgående och transformerande meditationer.

Den handlar om att med hjälp av energierna från den egyptiska mytologin väcka och hela våra hjärtan.

Jag känner nu att tiden är mogen att vi delar denna djupa kunskap. Jag bjuder därför till hösten in till en ZOOM-kurs på temat ”Transformation med hjälp av de shamanska mysterierna från Egypten”.. Kanske finns här en del av svaret vad som är så speciellt med Egypten.. Om du känner att du dras till detta är du varmt välkommen att anmäla dig. Se fliken ”Aktuellt”.


Jag önskar dig en fridfull och berikande sommar,
Lill, Lorelei

 

Comments are closed.