Aktuellt

Sommarmeditationer på Amundön
Med vacker utsikt över havet mediterar vi i djup medvetenhet om allt som omger oss – klipporna, träden, fåglarna, krypen, solen, vinden, vattnet …. Därefter möts vi i samtal och medhavd fika, eventuellt kvällsdopp för den som känner för det. Alla välkomna (även om du inte har mediterat tidigare)
Tid: Onsdag 8/7 och onsdag 22/7 kl. 18.15 tills solen går ner..
Plats: Stora Amundön (klipporna ovanför Kungsviken)
Pris: Ingen kostnad. Moder Jord glädjer sig över din närvaro.
Anmälan: Ingen anmälan men skicka gärna ett sms till 0730-79 42 06.

HEALINGBEHANDLING – DISTANSERBJUDANDE I CORONATIDER
550 kr/behandling

 I dessa tider med mycket turbulens och oro vill jag vara med och bidra genom att erbjuda Dig möjligheten att ta emot distansbehandling till reducerat pris. Healingen är djupgående, transformerande och energihöjande.

Den ger dig bättre förutsättningar att må väl och uppleva meningsfullhet.

Under rådande omständigheter är det påtagligt för oss alla hur vi fungerar som en enhet över hela jorden. Vårt kollektiva medvetande formas av oss alla genom våra handlingar, känslor och tankar. Samma kollektiva medvetande påverkar sedan var och en av oss – på positiva eller negativa sätt. Nu när världen transformeras framför våra ögon i en rasande takt är det viktigare än någonsin att vi släpper taget om vårt mentala och känslomässiga bagage för att i vår energi vibrera högt, i enlighet med den värld vi nu har en unik möjlighet att gemensamt föda fram, en av enhet, fred, harmoni, balans, kärlek…

Mitt arbete som healingterapeut tillåter mig att genom detta kollektiva medvetande, eller energifält, arbeta på ett sätt som gör distansbehandling, oavsett avstånd, precis lika effektiv som en där vi befinner oss i samma rum. Många klienter vittnar om särskilt intensiva upplevelser när det sker på distans. Fördelen är att du kan ligga/sitta i lugn och ro i din hemmiljö samt att du slipper transportera dig till din healingterapeut. Just nu, då vi håller fysiskt avstånd från varandra i samhället önskar jag hjälpa till och göra just distansbehandling lite mer tillgänglig. Vi har kontakt på telefon under hela behandlingen och du får dig tillsänt med mail den information som kommer upp under healingen.

Det reducerade priset på 550 kr per behandlingstillfälle (ord. pris ca 850 kr) gäller under 2020.

Varje person som höjer sin energivibration till en som är förenlig med ljuset och kärleken bidrar till allas bästa.

Så tveka inte, rätt tid är nu. Du är viktig, du är värdefull!

Du är så välkommen! Hör av dig och boka tid på lill.andersson@gmail.com.

Du kan även boka coachande samtal med medial rådgivning på distans till samma förmånliga pris. Övriga fysiska behandlingar läggs dock på is tills Coronapandemin lagt sig.

Varmt välkommen till helande behandlingar och utvecklande aktiviteter hos Längtan och Lust!
Avslappnande och kärleksfull intuitiv beröring.
Tantra Pulsation-Djupgående energibehandlingar med fokus på andning.
Coachande och klargörande samtal för personlig och andlig utveckling.
EFT (akupressur) med fokus på att släppa fobier och negativa föreställningar.
Djupgående och helande healingbehandlingar. (ASK-healing, shamansk healing, intuitiv healing)

Jag har lång erfarenhet av healing, samtal och beröring/massage. Oftast kombinerar jag olika behandlingar och samtal för bästa resultat.
Du kan läsa mer om de olika behandlingarna på respektive flik.

Varmt välkommen att prova en behandling på 1,5 tim. för 600 kr. Aktuella tider finns på fliken ”Bokning”.

Varmt välkommen!
Lill, Lorelei

På grund av rådande omständigheter avseende Coronapandemin ger jag inte beröring eller massage för tillfället. Nedanstående planerade aktiviteter är framflyttade till hösten pga rådande omständigheter. 

Seans med mediet Yvonne Järbratt
Jag har bjudit in Yvonne Järbratt som varit verksam som medium och andlig healer i mer än 20 år. 

Hon har en 4-årig mediumutbildning hos Terry Evans, 2-årig healingutbildning-HCA Spiritual Healers, United Kingdom, samt flera olika kurser i personlig- och andlig utveckling.

Yvonne hjälper människor genom att förmedla kontakt och medial vägledning från våra guider och nära och kära i andevärlden på privatsittningar och seanser. Hon ger andlig healing och har guidade Ljus-och healingmeditationer.

Jag ser mycket fram emot kvällen.

Tid: Torsdag 16/4. Tid kl. 18 – ca 21. Framflyttat till hösten.
Plats: Längtan och Lust, Tvärhandsgatan 8, Göteborg.
Pris: 250 kr inkl. fika. Betalas kontant eller med swish när du kommer.
Anmälan: mail till lill.andersson@gmail.com.

Maj- Konstellationsarbete under ledning av Inga-Christina Kleist
Jag har bjudit in Terapeut Inga-Christina Kleist att leda en kväll med familjekonstellation. Så här skriver hon om detta arbete:

”En metod till hjälp att lösa upp knutar i dig själv, i relationer och i släktled.  En väg  till försoning. Vi bär med oss vår historia i våra energifält –” the knowingfield”. Sättet att arbeta med energifält är tillämpligt även i andra system än familjens, t ex arbetsgrupper, organisationer.

Den som är klient tar upp en angelägen fråga eller ett problem och får deltagarna i gruppen till sitt förfogande för att representera aktuella personer eller aspekter. Klienten berättar viktiga fakta utan att gå in närmare på upplevelserna. Till en början brukar problematiken bli tydlig och sedan är avsikten att utforska och ge möjlighet till nya mer konstruktiva möjligheter.

Jag har arbetat många år som psykoterapeut, kroppsterapeut och med handledning och healing. Det gör att den erfarenheten är integrerad för mig i konstellationsarbetet. Min uppgift är att underlätta processen. 

Vill du ha kontakt med Inga-Christina Kleist når du henne på 0709698091, email:inga-christina.kleist@telia.com. www.incordiakonsult.se

Du kan delta som klient eller som representant. 

Tid: Onsdag13/5. Tid kl. 18 – ca 21. Framflyttat till hösten.
Plats: Längtan och Lust, Tvärhandsgatan 8, Göteborg.
Pris: Klient 1500 kr, representant 300 kr. Bet. till pg 37 49 63-7 efter att du fått svar att du fått plats.
Anmälan: mail till inga-christina.kleist@telia.com.

Jag kan verkligen rekommendera familjekonstellationer. Varmt välkommen till en givande kväll!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://langtanochlust.com/wp-login.php?loggedout=true

Comments are closed.