Aktuellt

Varmt välkommen till helande behandlingar och utvecklande aktiviteter hos Längtan och Lust i Göteborg (och i Kungsäter/Varberg då och då)!

  • Djupgående och helande healingbehandlingar. (ASK-healing och intuitiv healing)
  • Förlösande shamanska behandlingar.
  • Avslappnande och kärleksfull intuitiv beröring med tantrafokus.
  • EFT (akupressur) med fokus på att släppa fobier och negativa föreställningar.
  • Tantra Pulsation – Djupgående energibehandlingar med fokus på andning.
  • Coachande och klargörande samtal för personlig och andlig utveckling.

    Jag har lång erfarenhet av healing, samtal och beröring/massage. Oftast kombinerar jag olika behandlingar och samtal för bästa resultat. Du kan läsa mer om de olika behandlingarna på respektive flik.

Varmt välkommen att prova en behandling på 1,5 tim. för 500 kr. Aktuella tider finns på fliken ”Bokning”.

2023
ZOOM-meditationer kl. 19-20 den 5/2 och 12/3
Vägledda meditationer på olika teman. Ingen kostnad. Anmäl dig senast lördagen innan meditationen så får du på mejl länk med inloggning senast söndag. (Har du anmält dig till mitt nyhetsbrev får du automatiskt länken under veckan före meditationen.
I nyårsmeditationen gör vi en enkel Soul Retrieval meditation för att släppa det som hindrar oss för att kunna fokusera på våra Intentioner inför det nya året.

VÅRENS WORKSHOPS

Regressionsmeditation i grupp – Söndag 19/2 kl. 17- ca 20 (1 plats kvar)
Du vägleds i en djupgående meditation till något av dina tidigare liv för att få hjälp att bli medveten om mönster som du upprepar och som du behöver släppa. Max 4 deltagare. Pris:  300 kr inkl. fika. Plats: Tvärhandsgatan 8, Göteborg.

Shamanska riter i grupp – Söndag 19/3 kl. 17-ca 20
Dessa vackra riter är en djup transformationsprocess som hjälper dig att ta kontakt med din djupaste sanning och att riva inre och yttre hinder. Max 3-4 deltagare. Pris 300 kr inkl. fika. Plats: Tvärhandsgatan 8, Göteborg.

Tantra Light – ett litet tantrasmakprov – Söndag 12/2 och Lördag 25/3 kl. 16 – ca 21 
En kväll med tantrafokus. Kanske har du varit nyfiken på tantra, men inte vågat prova! Då är den här kvällen för dig men givetvis för alla som känner för det! Jag delar med mig av mina tankar och erfarenheter kring tantra. Vi gör en chakrameditation med fokus på att släppa det som hindrar dig från att uppleva närhet och intimitet. Vi gör några varsamma tantraövningar där du kan välja om du vill göra dessa själv eller tillsammans med någon. Sharing. Max 6 deltagare.
Pris:  300 kr inkl. fika. Plats: Tvärhandsgatan 8, Göteborg.

Högst 4-6 deltagare i varje workshop så anmäl dig så snart som möjligt om det är något tema du känner dig dragen till! Vill du ha mer information får du gärna höra av dig.

Varmt välkommen!

Lill, Lorelei
Energiterapeut
Längtan och Lust
0730 – 79 42 06, lill.andersson@gmail.com

http://langtanochlust.com/wp-login.php?loggedout=true

Comments are closed.