Aktuellt

Varmt välkommen till helande behandlingar och utvecklande aktiviteter hos Längtan och Lust!
På grund av bruten handled kan jag inte genomföra vissa behandlingar en tid framöver (det gäller intuitiv beröring, EFT, Tantra Pulsation och trumhealing). Däremot erbjuder jag under hösten träningsbehandlingar för halva priset (400 kr). Det gäller ASK-healing och shamansk healing. Detta beror dels på att jag gått en del fördjupningsutbildningar, dels på att jag känner mig lite ringrostig efter Coronauppehållet. 

Det gläder mig att i höst åter kunna bjuda in till workshops och jag hoppas det blir möjligt att genomföra alla. Vi följer FHMs riktlinjer. Jag fortsätter även med kostnadsfria digitala meditationer då det underlättar för de som har lite längre resväg. Se program längre ned på sidan.

  • Djupgående och helande healingbehandlingar. (ASK-healing, shamansk healing, intuitiv healing)
  • Avslappnande och kärleksfull intuitiv beröring.
  • EFT (akupressur) med fokus på att släppa fobier och negativa föreställningar.
  • Tantra Pulsation – Djupgående energibehandlingar med fokus på andning. 
  • Coachande och klargörande samtal för personlig och andlig utveckling.

    Jag har lång erfarenhet av healing, samtal och beröring/massage. Oftast kombinerar jag olika behandlingar och samtal för bästa resultat. Du kan läsa mer om de olika behandlingarna på respektive flik.

Varmt välkommen att prova en behandling på 1,5 tim. för 500 kr. Aktuella tider finns på fliken ”Bokning”.

Workshops och meditationer under hösten 2021

KOSTNADSFRIA ZOOM- MEDITATIONER – söndagar 10/10, 7/11 och 12/12 kl. 19- ca 20
Jag vill med några digitala meditationer under hösten bidra till den transformationsprocess som vi är i. Min och mångas uppfattning är att en del i den processen är att mer och mer bli medvetna om vårt gudomliga ursprung och att skapa balans inom oss och i våra liv.

I dessa meditationer kommer vi att i meditationen sträva efter att uppnå denna balans inom oss. Jag kommer delvis att kanalisera men också plocka upp meditationer kopplade till egyptiska arketyper, bl.a. Gudinnan Isis.

Meditationerna är kostnadsfria men om du vill kan du lämna ett bidrag för att på det sättet vara i energimässig balans. Om du känner så kan du swisha till 123 467 77 38.

Anmäl dig senast torsdagen innan meditationen så skickar jag länk senast dagen innan meditationen. Tänk på att logga in i god tid. Om jag innan meditationen får ett tema lägger jag det här på Aktuellt.

Du har möjlighet att dela med dig av dina tankar både före och efter meditationen om du vill.

 

TIDIGARE LIV – REGRESSIONSMEDITATION I GRUPP söndag 31/10
Jag och många med mig tror att vi lever många liv för att utvecklas som människor. Blockerad energi i tidigare liv kan påverka både fysiska och psykiska problem i nuvarande liv.

Under den här kvällen kommer vi att kort beröra ämnen som Karma – lagen om orsak och verkan och livet mellan liven.

Framförallt kommer vi att i en liten grupp göra en s.k. regressionsmeditation. Du får då möjlighet att gå tillbaka till ett eller flera tidigare liv. Målet är att lösa upp energiblockeringar och förstå vilka underliggande mönster som styr dig i ditt liv så att du kan bli mer medveten och ännu bättre kan ta kommandot över ditt liv.

Under meditationen kan du sitta eller ligga bekvämt och vägleds i en meditation tillbaka till tidigare liv. Efter meditationen avslutar vi med fika då det finns möjlighet att dela upplevelsen och dina insikter om du vill.

Plats:           Längtan och Lust, Tvärhandsgatan 8, Västra Frölunda.
Tid:               söndag 31/10 kl. 17- ca 20.
Kostnad:    250 kr/inkl. fika.
Anmälan:   lill.andersson@gmail.com senast 24/10.
Obs – begränsat antal platser. Max 4 deltagare.Har du frågor är du välkommen att höra av dig.

SOUL RETRIEVAL I GRUPP söndag 21/11
Detta är en djupgående och transformerande shamansk ritual där du får möjlighet att hämta hem själsbitar som du förlorat genom trauman i detta eller tidigare liv.

Den är hämtad ur INKA-shamanernas tradition (Medicinhjulet). Med trummans eller skallrans hjälp ges du möjlighet att i en vägledd meditation gå djupt ner i ditt omedvetna för att få syn på sår du bär på och få möjlighet att läka dessa samt att bryta kontrakt som du skrivit med dig själv och som inte längre tjänar dig.

Du sitter eller ligger bekvämt och gör din egen inre resa som förstärks av gruppens energi. För den som vill finns möjlighet att dela upplevelsen med övriga deltagare. Max 4 personer.

Tid: Söndag 21/11 kl. 17 -c a 20 (beroende på processen och antalet deltagare)
Plats: Längtan och Lust, Tvärhandsgatan 8, Västra Frölunda
Pris: 250 kr inkl. fika.
Anmälan på mail:  lill.andersson@gmail.com senast 14/11.

Ta hand om dig. Jag önskar dig en vacker, energifylld höst! 

Varmt välkommen!
Lill, Lorelei
Energiterapeut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://langtanochlust.com/wp-login.php?loggedout=true

Comments are closed.