Aktuellt

Varmt välkommen att prova en behandling på 1,5 tim. för 600 kr. Du kan välja mellan akupressur, coaching, healing, energimassage, intuitiv beröring eller en kombination av flera behandlingar.
Aktuella tider finns på fliken ”Bokning”.

Elin erbjuder i mitt terapirum elevbehandlingar i Rosenmetoden på förmiddagarna 26-27 juni. En behandling tar ca 50 min och kostar 350 kr. Se närmare beskrivning längre ner på denna sida.

Sommarmeditationer på Amundön
Med vacker utsikt över havet mediterar vi i medvetenhet om allt som omger oss – klipporna, träden, fåglarna, krypen, solen, vinden, vattnet …. Därefter möts vi i samtal och medhavd fika, eventuellt kvällsdopp för den som känner för det. Ta med dig något bekvämt att sitta eller ligga på. Alla välkomna (även om du inte har mediterat tidigare)
Tid: Onsdag 18/7 kl. 18.30 tills solen går ner..
Plats: Stora Amundön  Gå över hästhagen och följ stigen. Strax innan vattnet finns en stig till vänster och sedan till höger. Då kommer du till Kungsviken. Vi sitter högst uppe på klipporna till vänster.
Pris: Ingen kostnad. Moder Jord glädjer sig över din närvaro.
Anmälan: Ingen anmälan men skicka gärna ett sms till 0730-79 42 06.

Workshop 24-25 augusti: Kausay Muju – en kraftfull healingteknik
Tekniken kommer från Queroindianderna i Peru. De har fått till sig att dela med sig av sina uråldriga tekniker för att vi lättare ska kunna följa med i den stora energiförändring som nu sker. Den hjälper dig att få djupare kontakt med din inre sanning och att förlösa känslor. Tekniken rengör på djupet och tillför energi till hjärtat, blodet och skelettet. Den stärker även immunförsvaret.

Denna healingteknik är mycket kraftfull,relativt enkel att lära sig och tar inte så lång tid att ge. Du kan ge den till dig själv eller dina vänner eller ta in den i behandlingar om du arbetar med klienter. I den här tekniken arbetar du på shamanernas vis med väderstrecken och elementen. Du får även lära dig att öppna upp ett själsligt rum för dig själv och den du ger till. Den som tar emot healingen kan sitta eller ligga.
Inga förkunskaper krävs. Max 6 deltagare.

Tid: Fredag 24/8 kl. 18-21 samt Lördag 25/8 kl. 10- ca 15. Ev. en återträff om behov finns.
Plats: Lilla Risåsgatan 20, portkod 1001, klocksymbol.
Pris: 950 kronor inkl. fika och lunchsoppa. Swish 0730-794206 eller bg 362-1505 i samband med anmälan, som är bindande. Rabatt vid behov.
Anmälan:Senast 20/8 till lill.andersson@gmail.com.

Grupp i personlig och andlig utveckling hösten 2018
Vi mediterar och gör olika övningar med utgångspunkt från det som kommer upp i gruppen. Meditationerna är oftast kanaliserade djupgående meditationer. Övningarna kan t.ex. vara healing, rening, balansering, skriva, rita, tarotläggningar etc. Vi delar det vi är i och samtalar kring livet och en kopp the och smörgås. Att mötas i en liten trygg grupp och dela tankar, frågeställningar och erfarenheter är enligt min erfarenhet mycket berikande. Det vi delar låter vi stanna inom gruppen. Om intresse finns kan vi fortsätta. Jag har haft en grupp som mötts regelbundet i ca 7 år. Flera i gruppen har varit med sedan start och upplever att dessa tillfällen är mycket värdefulla och högprioriteras därför. Du behöver inte ha mediterat tidigare, bara ha en genuin vilja att utvecklas och lära känna dig själv djupare.
Minst 4 deltagare – högst 6 deltagare.

Tid: Tisdagarna 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11 kl. 18-21.
Plats: Lilla Risåsgatan 20, portkod 1001.
Pris: 5 tillfällen 1000 kr eller 250 kr/tillfälle inkl. fika.
Anmälan på mail:  lill.andersson@gmail.com senast 1/9.

 

Varmt välkommen
Lill, Lorelei 


 

 

 

 

http://langtanochlust.com/wp-login.php?loggedout=true

Comments are closed.