ASK-healing

Under 2018-2020 har jag gått en fördjupad utbildning i ASK-healing samt påbyggnadskurser. Utbildningen ges av Annia Löwentun (Annias Ask).

ASK-healingen arbetar på tre nivåer – Ande, Själ och Kropp. Det sker genom en diagnos, rening, balansering och healing. I ASK-healingen tas kontakt med Akasha-krönikan. Oftast kommer det då upp bilder eller ord som jag delger dig både muntligt och skriftligt efter behandlingen.Du får även del av kraftfulla uppstigningsenergier. Vid behov kan också färghealing ingå. Denna kompletterande healing är baserad på färger som är en ren energi. Detta fördjupar ytterligare healingen.  Dessa färger är kanaliserade genom Egypten och dess pyramider. En variant av ASK-healingen är trumhealing där du ligger på golvet och jag trummar runt dig. I den behandlingen får du oftast kontakt med ditt kraftdjur och får hjälp att på shamanskt vis lösa upp blockeringar. Ytterligare en behandling inriktas på Kundalinienergin, som hos många är fastlåst och behöver lösas upp för att energin i kroppen ska flöda fritt.

Behandlingen går till så att vi sitter mitt emot varandra på stolar och jag gör då en diagnos på de tre nivåerna. Du kan sedan välja om du vill ligga på en massagebänk eller sitta kvar på stolen medan jag fortsätter behandlingen. Tillsammans kommer vi fram till vilken slags ASK-healing just Du behöver.

Det är en klargörande healing där du får hjälp att förstå var du befinner dig och vad du behöver för att gå vidare. Du får hjälp att lösa upp blockeringar och du får tillgång till högre uppstigningsenergier.

Behandlingen tar med efterdiagnos och samtal ca 1,5 tim.

Så här säger några klienter som provat ASK-healing:
Jag tycker att ASK-healingen var en djupgående upplevelse, som hjälpte mej till rensning och hjärteöppning”.

”Med en varsamhet och Lills intiutiva känslighet fördes jag in i en djupare form av healing. Där jag genomgick en vacker healingprocess.
 Det går inte att beskriva i ord utan är något som bör upplevas. Kan varmt rekommendera Ask healing hos Lill.”

Varmt välkommen att prova.

Lill, Lorelei
Certifierad ASK-healer

Comments are closed.