Shamanska behandlingar

Shamansk energimedicin enligt Inkatraditionen och Alberto Villoldo

Jag är tacksam för att ha fått ta del av den vackra Inkatraditionen som både lär oss djup vördnad för naturen, men också lär ut djupgående och förlösande behandlingstekniker.

Om du vill förändra något eller släppa gamla minnen från detta eller tidigare liv kan du få hjälp i de shamanska behandlingarna.

I ditt ljusenergifält och i din kropp finns minnen från din uppväxt och även från tidigare liv. En del traumatiska minnen skapar präglingar som hindrar dig att vara den du är och att komma dit du vill. I behandlingen får du hjälp att finna och lösa upp dessa präglingar.

Det kan även handla om kristalliserade energier som skapas av missbruk, negativa tankar eller en fysisk skada. Dessa sätter sig i din kropp och hindrar dig, men du kan få hjälp att transformera dessa energier.

Det kan också vara så att en påträngande energi utifrån kan bädda in sig i centrala nervsystemet och skapa ångest, depression, missbruk etc. Även detta kan avlägsnas i behandlingen.

Shamanerna menar att man kan förlora en själsbit genom trauman i detta eller tidigare liv. Det skapar en känsla av att något saknas och man känner sig obalanserad. I behandlingen kan man hämta en själsbit som man förlorat.

Oavsett vilka präglingar det gäller så raderas dessa i behandlingen så att du kan leva ett mer balanserat och harmoniskt liv.

Behandlingen inleds med ett kort samtal där vi tar upp vad du är i och vad du vill förändra. Vi fortsätter sedan behandlingen på en massagebänk. Behandlingen avslutas med att du får reflektera kring hur du ska gå vidare i ditt liv. Behandlingen tar ca 1,5 tim.

Välkommen att prova en behandling! (Prova på pris 500 kr)

 

Comments are closed.