Presentation

LÄNGTAN & LUST har kommit till utifrån min egen längtan:
– att våga vara den jag innerst inne är och att våga leva det liv jag vill leva.
– att finna lusten – lusten att älska, mötas, arbeta och att leva.

Jag har flera gånger i livet tappat lusten på olika områden, men hittat en djupare lust att leva och glädjas – vilket jag är mycket tacksam för.

Jag har under många år arbetat som administrativ chef inom högskolan och haft förmånen att leda förändringar både för enskilda individer och för olika organisationer. Jag är certifierad coach och har lång erfarenhet av coachande samtal och personlig utveckling. Jag arbetar nu deltid som energiterapeut och deltid som administratör på Rosenkors-Orden AMORC – en initiatorisk Orden som förmedlar en tidlös kunskap nedärvd från Egyptens och antikens gamla mysteriskolor.

Jag har ett flertal kurser i Healing (Reikihealing, ASK-healing och Änglahealing) samt utbildning i samtalsterapi med psykosyntes som grund. Jag är även certifierad coach.

Det viktigaste för mig har dock varit möten med människor, mitt eget skrivande, kurser där jag verkligen fått möta mig själv och många stunder i tystnad och stillhet.

Det har också varit viktigt att våga lämna till synes trygga sammanhang och gå vidare för att finna tryggheten inom mig själv.

Genom min inre resa har jag utvecklat min intuitiva förmåga och min andliga kontakt.

Min grundsyn är att vi kan leva ett gott och glädjefyllt liv genom att lyssna till kropp och själ och ta ansvar utifrån den vägledning vi får.

Jag inbjuder dig att lyssna till din längtan i samtal och i avslappnande behandlingar och meditationer.

Mitt mål är att skapa en varm och trygg miljö där alla känslor är tillåtna och möjlighet finns att prata om allt.

Jag  leder dig varsamt och kärleksfullt men utan att vika undan för det svåra som du kan behöva möta.

Varmt välkommen, Lill Andersson

Foto: Hans P.A. Karlsson, journalist

 

Comments are closed.