Änglar

Min övertygelse är att Änglar finns och att de vill hjälpa oss. De framträder allt tydligare för fler och fler och jag tror att det hänger samman med att vi i vår tid behöver deras hjälp. Vi förnimmer änglarnas närvaro på olika sätt. Min erfarenhet är att de ger oss varmt och kärleksfullt, ibland humoristiskt stöd och vägledning – bara vi ber om det.

Några släktingar till mig råkade ut för en bilolycka. De var två vuxna och två barn. Hjälpande personal undrade vart den femte personen tagit vägen. Då berättade tonårspojken att någon, som han uppfattade som en Ängel, hållit om honom när de krockade. Han klarade sig helskinnad från olyckan.

Är du intresserad av att lära känna Änglarna kan jag varmt rekommendera Doreen Virtues änglakort och böcker om änglar. Se även hennes hemsida www.angeltherapy.com. Lorna Byrne har också skrivit intressanta böcker om sina verkliga möten med Änglar. Den första boken heter ”Änglar i mitt hår”. Den norska prinsessan Märtha-Louise har änglakurser och har skrivit en lättfattlig bok om hur man kan kontakta sin skyddsängel.

Änglarna är  med mig  i mitt arbete med healing och meditationer, vilket jag är mycket tacksam för.

 

Comments are closed.