Massage

INTUITIV BERÖRING är en kärleksfull beröring för djup avslappning och kontakt med dig själv. Se även fliken Beröring.

CHAKRAFLÖDESMASSAGE är en djupgående massage för ökad energi och personlig utveckling

Detta är en djupmassage som stimulerar flödena till och från dina chakror (energicentran). Du får en energibalans i varje cell i hela kroppen. Detta i sin tur medför att kroppen vibrerar av harmoni och släpper ifrån sig obalanser.

Energimassagen hjälper dig att släppa taget om låsningar som finns i kroppen som spänningar och andra besvär. Den tar inte bort några sjukdomar men genom att du utvecklas och får en annan syn på dig själv och ditt handlande kan sjukdomar förbättras eller försvinna som en positiv bieffekt.

Med den här massagen får du en frekvenshöjning som också medför en medvetandehöjning. Om du tar behandlingar regelbundet kommer så småningom din frekvens att höjas konstant och du får en högre medvetandegrad. Detta gör att du mer kommer i kontakt med dig själv och förstår syftet med ditt liv. Den  stärker även ditt immunförsvar, ökar blodcirkulationen, hjälper onda ryggar och spända axlar.

Du får en helkroppsmassage med varm neutral olja. Massagen börjar vid fötterna och följer energibanorna uppåt längs kroppen. Behandlingen tar ca 75 min.

ESOTERISK LÄTTMASSAGE är en kärleksfull massage för personlig utveckling

Lättmassagen hjälper dig att öppna upp hjärtat och få kärleken att flöda. Det underlättar även för dig at släppa taget om det gamla – det som hindrar dig från att vara den du är. Du får också genom massagen bättre kontakt med din intuition.

Du får en annorlunda helkroppsmassage utan olja. Kroppen masseras delvis med en frottésocka i bestämda rörelser. Behandlingen tar ca 45 min och är som en renande dusch. I behandlingen ingår även en aurarening och en chakrabalansering.

Så här säger en klient om lättmassagen:

Det var otroligt att en så lätt massage kunde ge en så djupgående effekt. jag fick en hjärtöppning som rensade ut en hel del gammalt skräp”

Comments are closed.