Healing

 

INTUITIV HEALING GER DIG AVSLAPPNING OCH KONTAKT MED DITT INRE

Healing kan ges både i förebyggande syfte eller om du har behov av att förbättra ditt välbefinnande och din hälsa på något område.

Healingenergin är en kraftfull energi som ger helande på flera nivåer – fysisk, mental, känslomässig och andlig. Du får en djup avslappning samtidigt som ditt energiflöde förhöjs och balanseras.

Den hjälper dig att lösa upp blockeringar, att dämpa oro och ångest, att lindra värk, stärka immunförsvaret och att få värdefulla insikter om dig själv.

I healingen får du en djupare kontakt med dig själv genom ditt andliga energifält och ditt undermedvetna.

Det kan hjälpa dig att se på dig själv ur ett nytt perspektiv och att finna lust och mod att förändra det som hindrar dig att vara den du vill vara och att styra ditt liv i den riktning som du själv vill.

Den information som du får tillgång till kommer ofta i bilder, symboler, minnen, känslor eller ord. När jag kanaliserar information får du den skickad till dig med mail eller brev efter behandlingen. Många återvänder till informationen och har stor glädje av den.

Du får kärleksfull vägledning i en varm och lugn atmosfär med levande ljus och rofylld musik. Behandlingen ges oftast genom direkt kontakt med händerna på kroppen medan du avslappnat ligger och blundar på en massagebänk med kläderna på.

Efter behandlingen finns möjlighet att tala om de upplevelser och sinnesintryck som du haft under healingen. Behandling och samtal tar normalt 1-1,5 tim.

Genom healingen startar du en inre läkningsprocess som fortsätter även efter behandlingstillfället.

Energimetoder får alltmer stöd av forskningen och i andra länder används healingkraften som komplement vid behandling av både fysiska och psykiska sjukdomar.

Jag ger dig healing utifrån mitt öppna hjärta, min väl utvecklade intuition och min andliga kontakt. När jag lyssnar inåt och tar ansvar för mig själv kan jag vara en ren kanal för den kärleksenergi som skapar lust, medvetenhet och glädje.

Så här säger några klienter som provat healing:

”Tystnaden, avslappningen och den starka energin gav mig djupa insikter om mig själv”

”Jag känner ett inre lugn och en större klarhet”

 ”Tack vare healingen känner jag mig hoppfull inför framtiden”

Den information jag fick vid healingen har varit mycket värdefull för mig”

”Min värk försvann under healingen

Foto: Marina Hansen/A lot of photos


 

 

Comments are closed.