Shamanska Riter

I dessa shamanska vackra riter får du hjälp att ta kontakt med din djupaste sanning och det du vill ha mer av i ditt liv. Du får hjälp att släppa inre och yttre hinder så att du verkligen blir fri att vara den du är. Du får hjälp att få fart på dina drömmar, det du djupast längtar efter.

För 40 år sedan mötte jag en shaman i Cusco och gick även Inka-stigen till Machu Pichu i Peru. Det var starka upplevelser och ända sedan dess har jag haft en längtan att lära känna Inka-traditionerna, men inte vetat hur. Queroindianerna som förvaltat inkatraditionerna fick för ett antal år sedan till sig att dela med sig av sina traditioner till oss i Sverige. Jag har haft förmånen att lära mig några av deras healingtekniker och riter. Healingtekniken  är mycket kraftfull och jag använder den som en del i den healing jag ger.

Enligt Queroindianerna är vi i vår tid rotlösa, vilket skapar förvirring och även sjukdom. Vi behöver grunda oss och hitta riktningen och meningen med våra liv. Vi behöver förena kropp och själ. Enligt dessa shamaner (Paqos) är vårt ursprung en stjärnkonstellation som heter Plejaderna. När vi återknyter kontakten med dessa stjärnor får vi hjälp att få kontakt med vår själ och att hitta hem till oss själva.

Vi går tillsammans igenom 4 olika riter vid ett och samma tillfälle, vilket tar ca 1,5 tim. Precis som i healing sätter det igång en djup transformationsprocess. Du kan komplettera med coachande samtal och healing för att förstärka processen.

Dessa riter ges även i grupp.

Så hör skriver några personer som var med på en gruppträff i maj 2019:
”Kärleksfullt, transformerande inre resa med hjälp av Lill”.
Med Ljus o kärlek, Ann-Christin Johansson

”Är ljuvligt energigivande & ljuset. Flera olika ritualer för att skapa en helhet. Känns fullbordat”

Varmt välkommen att ta del av dessa kraftfulla riter. När du bokat tid får du instruktioner inför vårt möte.

Comments are closed.