Släppa taget

Written by lillandersson on april 8th, 2013

Ni som varit på mina meditationer eller behandlingar vet att jag talar mycket om vikten av att släppa taget.

I ärlighetens namn så trodde jag att jag lärt mig det ganska bra. Jag tyckte att jag släppt taget om arbeten, bostadsorter, relationer, kontrollbehov etc.

Men mer och mer har jag förstått att det krävs mer än så.

Det handlar om att släppa taget på riktigt, på djupet. Detta är en del av det nya!

Jag har under den senaste tiden fått några nyttiga lärdomar som jag vill dela med mig.

Efter en meditation på just detta tema ”släppa taget” kom jag hem och satte i mitt USB i datorn. Ingen åtkomst! Jag har försökt reparera det men det går inte. Ingen backup. Där finns alla övningar, föreläsningar, rescensioner, intressanta artiklar och en halvfärdig bok, bl.a.

Visst har jag fått små glimtar att jag inte längre behöver anteckna allt, spara allt MEN…Jag läste också för några år sedan i Eric Pearls bok ”Reconnective healing” att det är dags att slänga gamla böcker och ta in ny kunskap – men jag var inte mogen för det.

Jag börjar dock mer och mer förstå att det är precis så det är och det går fort!

Och det mest fantastiska är att den här gången behövde jag inte gå igång på mitt kraschade USB och all förlorad information. Jag kan ta in och förstå att det är en del i det nya.

Något som jag vet att jag har svårt att släppa taget om är saker. Jag hade för ett tag sedan en Feng Shui konsult hemma. Hon uppmanade mig verkligen att slänga ut möbler och rensa i röran. Och det är verkligen skillnad när energierna kan flöda fritt! Detta är så viktigt att det t.o.m. finns en speciell Ärkeängel som hjälper oss att rensa. Pröva att be Ärkeängeln Jofiel om hjälp om du behöver hjälp på detta område!
Även i relationer handlar det om att släppa gamla mönster och tänka nytt.

Detta har blivit tydligt för mig då jag varit och är i en djup kärleksrelation med en tvillingsjäl. Vi har speglat oss i varandra och hittat in till djup som jag inte visste fanns inom mig.

Jag insåg att trots att jag processat så mycket med relationen till mina föräldrar fanns det kvar mycket sorg, ilska, rädsla och behov av förlåtelse.

På min just genomförda energiresa till Egypten fick jag oväntad hjälp av olika guider att lösa upp en del. Jag har också haft stor glädje av mina samtal med Moder Jord och änglarna. Ärkeängeln Mikael hälsar: ”Det enda som hindrar din glädje och lycka är rädsla. Släpp din rädsla NU!”

Min upplevelse är att många av oss bearbetar djupa sår från detta och från tidigare liv. I mitt arbete med klienter har jag plockat fram några övningar som visat sig vara mycket värdefulla. Du hittar dessa under verktyg.

Min själsfrände och jag är båda sårade barn som mödosamt prövar oss fram till vår egen och vår gemensamma väg. I den nya tiden behöver vi hitta nya lösningar även för relationer. Vi anar att det handlar om att gå på djupet och våga släppa kontrollbehov, rädslor och att mer och mer i respekt och öppenhet gå in i ovillkorlig kärlek. Det är en vacker väg men den är inte enkel. När vi släppte taget om vår relation och överlämnade den till högre makter gav vi utrymme för helande och nya perspektiv. Nu vill vi ärligt försöka att släppa taget på djupet och gå hjärtats och kärlekens väg.

 

 

Comments are closed.