Var inte orolig

Written by lillandersson on maj 13th, 2020

Så började kanaliseringen som jag fick när jag bad om att få en hälsning i dessa Coronatider. Längre ner följer fortsättningen av kanaliseringen.

Under de 15 år som jag arbetat som energiterapeut har jag mer och mer lärt mig att koppla upp mig för att få information som jag förmedlat till klienter och meditationsgrupper. Det kallas kanalisering. För mig är det att vara i kontakt med det energifält som vi alla omges av och som innehåller all information. Jag tror att vi alla har tillgång till denna information men det svåra är att stilla sig och verkligen lyssna och ännu svårare för de flesta är att verkligen lita på den information man får till sig. Det krävdes mycket bekräftelse innan jag helt och fullt vågade lita på det som jag fick till mig. Men jag uppmanar alltid klienterna att pröva informationen och lyssna in om den är sann för dom.

Det är som jag upplever det den största utmaningen vi har idag – att pröva vad som är sant och vad som inte är  sant. Min känsla är att skiljelinjerna inte går där vi förväntar oss och där vi tror att de ska gå. Det är svårare än så.

Det som också är intressant är att när vi möts så hjälper vi varandra att se sanningen. Det är så otroligt tydligt både i behandlingar och meditationsgrupper. Någon säger något som någon annan kan fånga upp. Tillsammans tar vi tag i trådarna och får fram sanningen. Det är vackert. Det blir tydligt i det som händer nu att vi faktiskt är beroende av varandra och att vi behöver varandra. Tillsammans rör vi oss mot centrum. En av deltagarna i vår meditationsgrupp fick under meditationen till sig en bild som hon gestaltat med hjälp av naturen. Hon kallar den TILLSAMMANS. För oss är det en bild av hur vi förenas i centrum med alla våra olikheter.
(Foto Camilla Svensson)

Under våren har budskapet i mina kanaliserade meditationer varit mycket trösterikt. Vi blir ofta inneslutna i trygga, kärleksfulla energier. Det känns som att vi i meditationerna blir hållna av något högre när vi kämpar med vår vardag och med att förstå det som händer.

Jag känner att jag ännu mer än tidigare vill dela med mig av de kanaliserade budskap som jag får till mig och jag kommer att göra det som inlägg på denna sida. Du får gärna dela vidare om du vill, men ange varifrån texten kommer.

Här kommer fortsättningen av denna kanalisering. Pröva vad som känns sant för dig!

”KÄRA BARN,

VAR INTE OROLIG,

ALLT ÄR SOM DET SKA VARA, ÄVEN OM SÅ INTE SYNES VARA FALLET.

NU ÄR TID ATT KÄNNA EFTER DJUPARE:

VAD VILL JAG?

VEM ÄR JAG?

DU ÄR EN ENERGIVARELSE!

DU ÄR LJUS!

LÅT LJUSET LYSA I EN MÖRK VÄRLD.

DET ÄR DET VIKTIGASTE.

FÖRSÖK FÖRSTÅ HUR VIKTIGT DETTA ÄR!

OM DU INTE FÖRSTÅR DET – TA REDA PÅ DET!”

Kanaliserat med Ljus, Kärlek och Ödmjukhet genom Lill, Lorelei
Längtan och Lust

 

 

 

Comments are closed.