Behandlingar

Nedan följer en kort beskrivning av de behandlingar som jag erbjuder. En längre beskrivning finns under respektive rubrik.

AKUPRESSUR
Akupressur – Knackning med fingrarna  på akupunkturpunkter på kroppen. Hjälper till att lösa upp negativa laddningar kring olika problem och spänningar.

MASSAGE
Chakraflödesmassage – Varsam oljemassage som löser upp blockeringar i hela energisystemet.

Esoterisk massage – Lättmassage där jag stryker över kroppen med en frottésocka men även med händerna. Löser upp blockeringar, öppnar upp hjärtat och de övre chakrana.

Intuitiv beröring – Kärleksfull beröring av hela kroppen – både lätt beröring och oljemassage. Avslappnande och djupgående (Se fliken beröring)

HEALING
Intuitiv healing – Varsam, men djupgående andlig vägledning.
Shamansk healing – Kraftfull andlig vägledning.
Dessa healingtekniker kombineras ofta.

RITER (Se inlägg Vad vill du ha mer av i ditt liv?)
Kraftfulla, shamanska riter för att släppa inre och yttre hinder, få kontakt med din själs djupaste sanning och få fart på dina visioner.

SAMTAL
Coachande samtal för att klargöra problem och handlingsmöjligheter.

Du behöver inte bestämma innan du kommer vilken behandling du vill ha. Vi kan samtala om det du är i och tillsammans komma fram till vad du behöver. Ibland blir det en kombination av olika behandlingar.

Jag tar även emot par. Kanske vill ni prata om er relation, bli coachade i att ge och ta emot beröring, förbättra er kommunikation etc.  Jag utgår från nuet och leder er intuitivt och varsamt i mötet med varandra.

Varmt välkommen att prova på! Prova på pris 600 kr för 1,5 tim. Om du sedan verkligen vill gå djupare in i dig själv rekommenderar jag att du bokar längre tid.

Lill Andersson

 

 

Comments are closed.