Ljus på Konspirationer

Written by lillandersson on mars 21st, 2021

När jag igår fick ta del av ett läkarupprop som handlar om Covid 19 och restriktionerna kände jag att jag måste dela med mig av den information jag fått från lite olika håll.

Det blir fler och fler läkare, journalister och jurister som ifrågasätter det som sker bl.a. när det gäller nedstängning och vaccinationer.

Tyvärr hörs inte deras röster så mycket i  vanlig media och många censureras t.o.m. av de stora techbolagen. Många läkare som försöker visa på att det finns alternativ till vaccinering blir också tystade och blir av med sina legitimationer.

Mycket avfärdas som konspirationsteorier men jag anser att när så många läkare riskerar sina legitimationer för att de ser det som så angeläget att be oss tänka oss för innan vi vaccinerar oss – då behöver vi lyssna och ta reda på mer fakta.

Här nedan följer tips på sådant som kan bredda informationen om det som händer idag och som jag funnit värdefullt.

Läkaruppropet 2021 – www.lakaruppropet.se lanseras för att minska restriktioner och förbättra skyddet för riskgrupper. (mars 2021). Här finns länkar till att evidens saknas för skolstängning och lockdowns samt fakta kring att många fler dör av restriktionerna än av Coronaviruset. Möjlighet finns att signera läkaruppropet.

World Doctor Alliance med internationellt framstående professorer och läkare har framträtt  i Berlin, London och Stockholm för att ge en sannare bild av Coronakrisen än den som presenteras av media och myndigheter. De varnar för riskerna med vaccinet.

Författaren och samhällsdebattören Lars Bern varnar (i en artikel på newsvoice) för att de nya experimentella mRNA-vaccinerna kan reagera på sekvenser i kroppens eget DNA, vilket kan leda till autoimmuna reaktioner och anafylaktisk chock, omedelbart eller långt senare.

Han hänvisar även till risker för anda infektioner med vaccinationer. Artikeln innehåller flera länkar som styrker det han ger uttryck för.

newsvoice.se/2021/03/lars-bern-covid-19-vaccinnewsvoice.se/2021/03/lars-bern-covid-19-vaccin

Vill du ha ett lite mer andligt perspektiv på det som händer rekommenderar jag dig att lyssna på Susann Björklund. Hon har några videos på youtube lightatthecenter. Där beskriver hon bl.a. att hon minns sina tidigare inkarnationer och hon har några videos med frågor och svar kring det som händer.

Jag avslutar med att anknyta till rubriken – Ljus på konspirationer – som också är namnet på Ole Dammegårds hemsida: ”Light on Conspiracies”. Ole är journalist och yogalärare och har arbetat outtröttligt i över 30 år för att söka sanningen och avslöja det mörka i världen. Han har bl.a. försökt lösa mysterier och mord som Palmemordet, Kennedymordet etc. Han var en av Palmespanarna, men tvingades flytta utomlands pga hot. I Göteborg finns en filial där man kan ta del av hans spännande resa. Han har många kontakter över hela världen. På hans sida läggs hela tiden ut intressanta videos som beskriver det som händer.

Ole har hela sitt liv stått upp för att sanningen ska komma fram. Kanske är det vår viktigaste uppgift som människor idag – att söka och finna sanningen – och när vi funnit den att ha modet att våga stå upp för den!

Vårhälsningar,
Lill, Lorelei

 

 

 

 

 

Comments are closed.